Reflexzonetherapie tijdens vastenavond?

Vastenavond?

Vastenavond of te wel Carnaval is voor Krabben (inwoners van Krabbegat = Bergen op Zoom) erg belangrijk:

  1. of je zorgt ervoor dat je voldoende gespaard hebt om het gespaarde op te drinken tijdens deze periode,
  2. of je zorgt ervoor dat je voldoende gespaard hebt om heel ver weg van Bergen op Zoom te zitten omdat je niet van Vastenavond houdt.

Een tussenweg blijkt er niet te zijn. Nu ben ik geen Krab, zelfs niet katholiek… Ik ben een geboren Drent maar ben elders opgegroeid. Wellicht heeft dat er iets mee te maken, geen idee, maar IK VIND HET LEUK!!
Direct vanaf de eerste keer dat ik mee moest was ik om. Het is een grote kroegentocht en dat ken ik nog uit mijn studententijd dus da’s geen probleem 😉

Maar wat heeft dit in hemelsnaam met Reflexzonetherapie te maken? Euh, niets of ja toch wel, ik kan natuurlijk tips geven voor de veel voorkomende klachten tijdens en na de vastenavond.

Tips voor de veel voorkomende Vastenavond klachten:

  • pijn in de voeten/benen van het vele staan tijdens de in- of optocht: voetenbadje en daarna even je voeten laten masseren door je geliefde. Komende zaterdag is het toch Valentijnsdag dan heb je kans dat hij of zij in de mood is,
  • pijn in de oren van al dat lawaai: volgende keer oordopjes in en voor nu even je oren masseren en vooral de voorkant van je oor bij dat driehoekje boven je oorlelletje,
  • te veel gedronken -> water drinken, dat verdund de afvalstoffen waardoor het minder pijnlijk is en je vingersmasseren en de volgende keer minder drinken (scheelt weer leutbonnen) of afwisselen met frisdrank,
  • je blijft maar doordeinen op de muziek in je hoofd terwijl de vastenavond allang voorbij is: dan hoop ik dat je me gezien hebt tijdens de vastenavond want ik heb weer After Leut Bonnen bij me. Deze bonnen zijn net als de Leut bonnen geldig tot 31 augustus van dit jaar en ze geven je het recht op een kennismakingsbehandeling bij mij in de praktijk!

Hier in Krabbegat zeggen ze niet “Allaaf!”, maar “Ag ge mar Leut et!”, dus bij deze:

Ag ge mar Leut et!

Zijn er nog meer klachten die ontstaan tijdens de vastenavond? Laat het me weten, wie weet heb ik daar een snelle makkelijke tip voor!

Leave A Response

* Denotes Required Field