Ervaringen na een behandeling bij Simpel en Doeltreffend

Door een mail te sturen, kunt u uw ervaring delen met bezoekers van deze website.

mvr. H.M., migraine:

Al een aantal jaren heb ik last van migraine en dit belemmerde regelmatig mijn dagelijkse functioneren. Met behulp van medicatie was ik weer een aantal uur op de been, maar daarna kwam de migraine weer in vol ornaat terug. Dit wilde ik niet meer!
Ik kwam in contact met Alie en zij nodigde mij uit voor een intake voor voetreflexiologie. De eerste ervaring was heel bijzonder, want Alie is heel deskundig wist rake dingen over mijn lichaam te vertellen, waar zijn niet van kon weten. Ze vroeg onder andere of ik een aangeboren darmprobleem had. Uh.. Ja! Veel zaken vielen voor mij op zijn plaats.
Bij de tweede afspraak had migraine en ik besloot geen medicatie te nemen, zodat Alie kon zien hoe ik me voelde en er uit zag. Wat voelde ik me ziek toen ik aanbelde. Alie startte met de voetreflexbehandeling en ik voelde me ter plekke opknappen. Het beroerde gevoel, hoofdpijn voelde ik wegtrekken. Prachtig was dat!
De behandeling heeft goede resultaten en ik ben zelfs migraine vrij! Toch is het goed om regelmatig de behandeling te herhalen, want mijn lichaam komt dan weer voelbaar in balans.

S.V., stress:

Zo af en toe kom ik bij Alie in de praktijk. Vaak heb ik last van stress. Alie stelde voor om de gezichtsreflexologie te ondergaan: ik was er eerst heel sceptisch over, en dacht wat kan dit nou voor mij doen? Tijdens de behandeling nam ik mijn woorden al snel terug want: wat een tractatie is dat!
Super ontspannend, de stress viel letterlijk van me af. Ik kwam heel erg tot rust, zo erg zelfs dat ik zelfs eventjes een paar seconden in slaap viel. Toen het voorbij was, merkte ik dat dit precies was wat ik nodig had. In een hectisch leven zoals in deze tijd is de juiste ontspanning wel noodzakelijk. Ik ben blij dat Alie dit voorstelde en dit neem ik mee in de volgende afspraken! Alie bedankt!

mvr. M. van de Z., fybromyalgiepatient:

Vandaag iets totaal nieuws uitgeprobeerd. Eigenlijk nooit verwacht van mezelf dat ik het zou gaan doen. Ken je dat, dat je van jezelf vind dat je daar te nuchter voor bent of eerst zien, dan geloven. Maar natuurlijk niet dat “eerst zien” gaan doen?
Afgelopen week kreeg ik van Alie een uitnodiging om eens naar een lezing van haar te komen, gewoon om eens te horen. Zo enthousiast als Alie het kan brengen, dacht ik; waarom niet! Reflextherapie; er blijkt een hele wetenschap achter te zitten met een flinke studie aan de Hoge school en daarnaast verschillende specialisaties. Net als in de reguliere gezondheidszorg gaan ze uit van het holistisch mensbeeld; de totale mens. Het lijf als maatmeter en door de behandeling het lijf aanzetten tot gebruik van het zelf genezend vermogen. Klinkt zo logisch, passend bij mijn achtergrond en ideeën als verzorgende en begeleider (al staat dat nu natuurlijk op een uitgeblazen pitje) en eigenlijk heb ik er niks zweverigs aan kunnen ontdekken!
(Ik kan het nooit zo goed uitleggen als Alie zelf, maar op haar site: Simpel en Doeltreffend, reflexzonetherapie kun je er alles over lezen).
Alie is bezig met haar volgende specialisatie. Reflextherapie vanuit het gezicht. Het had een hele mooie naam, maar die ben ik even kwijt. Het leuke was; Ik was vandaag oefenmateriaal!!
Spannend, grappig en bijzonder. Bijzonder hoe vanuit punten in het gezicht het hele lijf gemasseerd kan worden. Elk punt van je snoet is gelinkt aan een deel van je lijf. Op sommige punten voelde het gevoelig en soms zeker ook niet zo prettig, maar iets in mijn lichaam reageerde erop.
Ik vond het reuze spannend, want tja … wat moet je verwachten? En wat gaat het brengen?
1 x is natuurlijk ook niet voldoende, maar wat het brengen gaat ga ik nog even afwachten …
In ieder geval heb ik dat “eerst zien” al een beetje mogen ervaren en ik vond het een bijzondere ervaring!

mvr. B., rouwverwerking:

Een tijdje geleden heb ik een reflexzonetherapie behandeling gehad bij jou. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, dus ik zou wel zien wat het zou doen. Het overtrof mijn verwachtiging.
Tijdens de behandeling had ik het verschrikkelijk koud en werd er een deken en een dekbed op me gelegd. Toen de behandeling afgelopen was begon ik emotioneel te worden. Ik ging transpireren en moest nodig naar het toilet. De dagen er na waren heftig. Ik wist niet dat het zo’n effect zou hebben en dat er zoveel bij een mens vanuit de voeten of handen voort zou kunnen brengen. Ik denk dat voor velen dit een aanloop zou kunnen zijn om te weten wat het is waar je meezit zonder het zelf te weten en om iets te plaatsen voor jezelf.
Ik wil je daarom ook bedanken dat je de tijd en je kracht erin wilt steken om anderen te helpen.
Het is zeker de moeite waard.

dhr WK, versleten tussenwervels:

Heb je rugpijn, dan moet je bij Alie zijn!
Dat is mijn bevinding in ieder geval. Door versleten tussenwervels heb ik vaak last van mijn rug. Maar 4 tot 6 behandelingen doen wonderen en kan ik er weer lange tijd tegen aan. Toveren kan Alie helaas niet maar dit begint er aardig op te lijken

dhr. JB, gewrichtsproblemen:

Heerlijk, zo’n voetbehandeling!
Ik kom voor mijn pijnlijke knieen bij Alie en wat ik krijg is ontspanning en prettig aanvoelende knieen. Alleen al liggen in de stoel is al een zaligheid 😉
Alie is een goede therapeut die je niet aan het lijntje houd

mvr JB, trouwe vaste klant:

Ik loop weer op wolkjes
Tijdens het verwerken van het verlies van mijn vader ben ik bij Alie terecht gekomen. Dat werkte heel goed. Nu kom ik om de 6 a 8 weken bij Alie en dat bevalt me prima: mijn rug is soepeler, mijn schouders los en mijn voeten voelen heerlijk aan!

Leave A Response

* Denotes Required Field