Nieuwjaarswens 2015

Een goed begin is het halve werk

Een heel gezond en gelukkig nieuwjaar!

Het einde van 2014 had voor WordPress (platform waar mijn website op draait) een niet zo leuk einde: zij werden gehacked. Resultaat: filmpjes werden vervangen door video’s die niet voor allemans ogen bestemd zijn. Dus mocht je dit tegen gekomen zijn: mijn excusses en weet dat het buiten mijn macht lag.
Ondertussen ga ik mijn blogs updaten met een ander notatie van mijn video’s zodat datgene wordt getoond wat ik voor ogen had en niet meer dan dat!

En zo leer je elke dag weer wat. Wat betreft leren dit wordt het 2015 het jaar van “Leren”. Zelf ga ik vrolijk de medische basis kennis opnieuw leren (verplicht door de zorgverzekeraars), mogelijk de gezichtsreflexzone en vast nog heel veel over facebook, internet marketing enzovoort enzovoort.

Voor iedereen die meer over reflexolgie wil weten is er veel te leren via:

 • mijn blogs
 • lezingen
 • workshops
 • en de beginnerscursus!

Er is voor de lezing van 28 januari een pagina aangemaakt en ik zal dus binnenkort met een planning komen voor de overige items.

Eind deze week weer een echte blog, nu als de bliksem de video’s herstellen!

Zou jij een beginnerscursus Reflexologie willen volgen en wat verwacht je van deze cursus? Laat het me weten door een commentaar achter te laten.

Als dit artikel interessant is voor mensen in jouw familie, vrienden of kennissenkring, wil je het dan ‘delen’ door op één van de social media knoppen hieronder te klikken?

2 Comments

 • Voor jou ook een heel goed nieuwjaar. Aan je plannen en je energie zal het niet liggen. Succes gewenst!

  groeten Willem

  • Alie Geerts

   Reply Reply 9 januari 2015

   Dank je wel Willem. Ook jij het allerbeste en veel succes in 2015!

Leave A Response

* Denotes Required Field