Tarieven en vergoedingen

Reflexzonetherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed met een maximum bedrag per jaar. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekeraar. U doet er goed aan om dit vooraf bij uw zorgverzekeraar na te vragen. Of kijk in het volgende bestand: 2020-vergoedingenoverzicht-zorgverzekeraars-versie-dd-28-nov-2019.

Tarieven

Intakebehandeling   € 60,00
vervolgbehandeling volwassenen   € 55,00
vervolgbehandeling kinderen (t/m 16 jaar)
  € 37,50

Behandeltraject

In een serie behandelingen kan ik uw klachten beter behandelen dan dat u af en toe langs komt voor een behandeling.
Vandaar de volgende aanbiedingen. In deze trajecten maak ik de behandeling geheel op maat voor uw situatie.

Traject van 5 behandelingen van € 275,- voor  € 250,-
Deze serie van 5 behandelingen plannen we 5 weken achterelkaar, zodat de werking  van reflexzonetherapie goed doordringt in uw lichaam.
Resultaat voor u is dat uw vermogen tot zelf genezing wordt aangespoord. De “innerlijke dokter” kan hierna aan de slag met uw klachten (of deze nu vaag zijn of niet). Uw lichaam zal zich herstellen en prettiger aanvoelen, eventuele pijnen verdwijnen.

Traject van 10 behandelingen van € 550,- voor € 500,-
Na de eerste 5 behandelingen (zie hierboven) kunnen er meerdere weken tussen de behandelingen gepland worden. Voordeel van 10 behandelingen is dat de werking van reflexzonetherapie voor langere tijd in uw lichaam voelbaar zal zijn.

Traject van 15 behandelingen van € 825,- voor € 750,-
Na de eerste 5 behandelingen (zie hierboven) kunnen er meerdere weken tussen de behandelingen gepland worden. Net als bij 10 behandelingen is de werking van reflexzonetherapie voor langere tijd in uw lichaam voelbaar zal zijn.
Resultaat voor u is dat de bestaande klachten beter hanteerbaar zullen zijn en mogelijk zelfs verdwijnen.

Vergoedingen
Nogmaals: de behandelingen zijn te declareren bij de zorgverzekering mits u aanvullend verzekerd bent.
De trajecten dienen bij aankoop betaald te worden. U ontvangt een direct betaalbewijs en per behandeling een factuur voor de zorgverzekeraar indien van toepassing.

Uw eigen risico is niet van toepassing op vergoedingen uit de aanvullende verzekering.